Inomhus

Polyfilla Tapetupplösare

Publicerad den 25-06-2015

Polyfilla Tapetupplösare tar bort tapeter enklare och snabbare! Tränger igenom tapeter och löser aktivt upp limmet så att tapeten släpper. Mjukar upp tapeter för lättare avskrapning.

Läs mer …

Polyfilla Tapetklister

Publicerad den 25-06-2015

Polyfilla Tapetklister är ett lättarbetat stärkelseklister till papperstapeter. Pulvret blandas snabbt till en slät massa som är enkel att tillämpa. Klistret innehåller svampmedel för att skydda mot uppkomst av mögel. Produktens sammansättning underlättar smidig applicering och skapar god grund för ett fint slutresultat. Färdigblandat tapetklister kan användas upp till 10 dagar i en stängd behållare.

Läs mer …

Polyfilla Spärrgrund

Publicerad den 25-06-2015

En pigmenterad fläckblockerande färg som förhindrar att bestående fläckar återkommer genom färg. Ger snabb och effektiv isolering av de flesta typer av fläckar på väggar och tak. Lämplig för t.ex. målad stuckatur, puts, betong, cement, tegelsten, porösa stenar och trä.

Läs mer …

Polyfilla Isoleringsspray

Publicerad den 25-06-2015

En pigmenterad fläckblockerande sprayfärg som förhindrar att bestående fläckar återkommer genom färg. Ger snabb och effektiv isolering av de flesta typer av fläckar på väggar och tak. Lämplig för t.ex. målad stuckatur, puts, betong, cement, tegelsten, porösa stenar och trä.

Läs mer …

Polyfilla Fog Rep

Publicerad den 25-06-2015

För enkel reparation och ifyllnad av kakel och klinkerfogar. För limning av (trasiga eller lösa) kakelplattor.

Läs mer …