Vägg och tak

Hur förhindrar jag att fläckar tränger igenom färgen när jag målar inomhus?

Publicerad den 29-10-2015

Innan du börjar måla använder du Polyfilla Spärrgrund. Den isolerar fläckar av bland annat fukt, nikotin, fett, rost, tjära, blyerts och bläck, och förhindrar att fläcken tränger igenom det sista lagret färg och blir synlig igen. Är den fläckiga ytan liten? Polyfilla finns även i en praktisk sprayburk, Polyfilla Isoleringsspray, så att du slipper behandla […]

Läs mer …

Polyfilla Universalfiller

Publicerad den 25-06-2015

Extra stark universalfiller som fyller små och stora sprickor och hål utan att krympa. Utmärkt vidhäftning på trä och mineraliska ytor, bl.a. puts och betong.

Läs mer …

Polyfilla Tapetupplösare

Publicerad den 25-06-2015

Polyfilla Tapetupplösare tar bort tapeter enklare och snabbare! Tränger igenom tapeter och löser aktivt upp limmet så att tapeten släpper. Mjukar upp tapeter för lättare avskrapning.

Läs mer …

Polyfilla Tapetklister

Publicerad den 25-06-2015

Polyfilla Tapetklister är ett lättarbetat stärkelseklister till papperstapeter. Pulvret blandas snabbt till en slät massa som är enkel att tillämpa. Klistret innehåller svampmedel för att skydda mot uppkomst av mögel. Produktens sammansättning underlättar smidig applicering och skapar god grund för ett fint slutresultat. Färdigblandat tapetklister kan användas upp till 10 dagar i en stängd behållare.

Läs mer …

Polyfilla Spärrgrund

Publicerad den 25-06-2015

En pigmenterad fläckblockerande färg som förhindrar att bestående fläckar återkommer genom färg. Ger snabb och effektiv isolering av de flesta typer av fläckar på väggar och tak. Lämplig för t.ex. målad stuckatur, puts, betong, cement, tegelsten, porösa stenar och trä.

Läs mer …

Polyfilla Megafiller

Publicerad den 25-06-2015

Fyller stora sprickor och hål i sten, puts och stuckatur, cement och tegel, betong och gipsskivor. Lämplig för reparation av hörn och tätning av rännor för ledningar.

Läs mer …